Arhitectura spațiilor de producție

Răzvan Dracea, (ARI Consult), Șerban Țigănaș (Dico & Țigănaș), Daniel Tellman (SUBCONTROL), Gelu Gopșa (GT Arhitect), Octavia Floria Popeea (Oopy Arhitectura), Șerban Juverdeanu (Global Vision), Alexandru Solomonesc (Bauprojekt), Ioana Pop (POP’94), Roxana Lyons (Blue Projects Company), Andrei Uleia (DaSein Worldwide), Sandor Roland (Zumtobel România), Ionuț Rădulescu (Frisomat România)

 • 1

  (RO) SHARE Talk: Arhitectura Industrială

  • Live pe learn.share-architects.com.

Moderator

Fondator ARI Consult

Răzvan Dracea

Președinte Ordinul Arhitecților Brașov, Covasna, Harghita

Invitați

Managing partner SUBCONTROL

Daniel Tellman

SUBCONTROL dezvoltă proiecte complexe de arhitectură în sectorul industrial/logistică, asigurând servicii de la studii preliminare, la proiectare generală, de la coordonarea constructiilor, la controlul derularii investitiilor. Clienți: CONTINENTAL, LIDL, PENNY, URSUS, DIETRICH HONOLD LOGISTICS, LINDE.

Fondator DICO și ȚIGĂNAȘ

Țigănaș Șerban

Biroul DICO și Țigănaș are un portofoliu reprezentativ de lucrări în sectorul industrial.Clienți: Bosch, CTPark, Emerson, DeLonghi, La Lorraine.

Director General POP'94

Ioana Pop

Arh. Ioana Pop: licențiată în arhitectură 1991 IAIM, fondator & managing partner Pop 94 (1994) Brașov. Domenii și programe preponderente : arhitectura industrială și specialități aferente pentru hale producție /logistică, sedii administrative, engineering /R&D, etc. pentru agenți economici din segmentul corporativ internațional /autohton din sectoare de activitate diverse - automotive , electrotehnice, produse de consum, etc. Co-fondator Fundația pentru Cultură și Patrimoniu Forum Arte (din 2012)

Head of Development Global Vision

Șerban Juverdeanu

Cu experiență de mai bine de 20 de ani în real estate, Șerban Juverdeanu este Head of Development al Global Vision – platformă de investment și dezvoltări imobiliare cu sediul în România, cu o experiență internațională în dezvoltarea de zone industriale, depozite, centre de distribuție și parcuri de afaceri în 4 țări: România, Slovenia, Slovacia și Statele Unite.

Design Team Leader Blue Projects Company

Roxana Lyons

Blue Projects este o companie globală ce oferă servicii de project management, proiectare și consultanță în industria construcțiilor industriale și comerciale. În timp, compania s-a dezvoltat pe plan global și are birouri permanente în Polonia, Rusia, Belgia și Canada, pe lângă cel din România, unde se află sediul central, dar este activă și în alte 20 de țări precum Republica Cehă, Republica Moldova, Marea Britanie, SUA. Dintre proiectele companiei - FABRIA ROCKWOOL ROMÂNIA, MAGAZINUL IKEA PALLADY, PROIECTUL KELLOGG CAROLUS, BERĂRIA URSUS, MAGAZINUL KAUFLAND CHISINAU, FABRICA DE CAUCIUCURI BRIDGERSTONE POLONIA.

Fondator Oopy Arhitectura

Octavia Floria Popeea

OOPY Architectura este un Birou de Arhitectură și Proiectare Generală înființat 2003 cu sediul central în București și filiala în Cluj Napoca. Cu peste 18 ani de experiență calificată în proiectare de arhitectură, inginerie (specialități precum: structuri, instalații, drumuri și platforme), OOPY Architectura s-a clasat 3 ani consecutiv în IBC Focus TOP 40 cele mai puternice firme de arhitectură din România. Printre proiectele arhitecturale industriale se numără și halele Danone, CTP, B.I.G. -Tessutica România ( Ploiești West Park ) și Schlumberger ( Ploiești West Park).

Fondator GT Arhitect

Gelu Gopșa

GT Arhitect se află în TOP 5 național la construcții industriale, în mod special în domeniul agro-zoo. Dintre proiectele companiei amintim "CONSTRUIRE UNITATE DE COLECTARE, CONDITIONARE, DEPOZITARE SI COMERCIALIZARE CEREALE", "CONSTRUIRE UNITATE CONDITIONARE SI PROCESARE CATINA", "CONSTRUIRE UNITATE DE DEPOZITARE CEREALE ÎN COMUNA COSIMBESTI, JUDETUL IALOMITA", "INVESTITIE COLECTIVA PENTRU PRODUCEREA, PROCESAREA SI COMERCIALIZAREA PRODUSELOR LACTATE”.

Director executiv & Head of Design DaSein Worldwide, București

Andrei Uleia

Andrei Uleia este specializat în Proiectarea de Clădiri Complexe & în Design Circular. Ulterior absolvirii UAUIM și obținerii titlului de Master în Dezvoltare Urbană Integrată, Andrei a fondat think tank-ul de arhitectură: DaSein Worldwide. În 17 ani a realizat din poziția de Șef de Proiect strategiile și planurile de dezvoltare pentru mai mult de 6 milioane de mp de proprietăți imobiliare: Parcuri Logistice & Tehnologice, Centre Universitare, Culturale & Sportive, Clădiri și Spații Medicale, Rezidențiale și de Birouri. Este implicat în transformarea tehnologică a Industriei, demonstrând aplicații concrete ale utilizării Realității Augmentate, a Cadrelor Comutatoare de Context și a tehnologiei Blockchain în Real Estate, Construcții & Design.

Business Development & Marketing Manager Zumtobel Romania

Sandor Roland

Având o experiență tehnică solidă pe parcursul ultimilor 8 ani în domeniul iluminatului, Roland a implementat cu succes zeci de proiecte, atât pentru aplicații industriale, cât și retail. Combinând cunoștințele tehnice, cu strategii noi de promovare a serviciilor și produselor, este un promotor al soluțiilor profesionale de iluminat care pun în lumină utilizatorul și eficiența energetică.

Director Comercial Frisomat

Ionut Radulescu

Ionuț Rădulescu are peste 20 de ani de activitate în cadrul companiei Frisomat România. A construit o echipă puternică, pregătită de proiectare și profesionaliști în vânzări, întărind poziția companiei pe piața din România. În acești 20 de ani a dezvoltat portofoliul de soluții constructive, astfel încât Frisomat să poate să răspundă la cerințelor antreprenorilor din domenii variate: depozitare, producție, birouri, zootehnie, agricol, sport și agrement. Fiecare hala metalică Frisomat este optimizat, funcțional, însă și cu un aspect estetic plăcut și modern.

Eveniment susținut de

Frisomat Innovators in steel buildings

ZUMTOBEL

Innovative LED lighting solutions and lighting management

Zumtobel – este unul din liderii pietei de iluminat profesional. Cu 70 de ani de experienta in dezvoltarea sistemelor inovative de iluminat, a solutiilor care indeplinesc exact cerintele utilizatorului in ceea ce priveste confortul, eficienta si grija pentru mediu cu atentie deosebita pentru design. Cunoscut pentru inovatile aduse in domeniu si gama variata de servicii oferite, pozitioneaza compania Zumtobel in topul producatorilor mondiali.

FRISOMAT

Innovators in steel buildings

Frisomat este o companie belgiană care proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece. Frisomat deține 14 filiale internaționale – Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina – și fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia. Frisomat România are 25 de ani de experienţă. Pe lângă sediul central din Piatra Neamț, avem birouri în Otopeni și Cluj Napoca, acoperind toată țara. Până la acest moment am construit peste 970.000 de m2 în toată țara.

Înregistrează-te!

Membrii SHARE Architects Community beneficiază de 10 euro reducere.Vă rugăm să introduceți codul cuponului de reducere pe care îl găsiți pe membership.share-architects.com.

 • €30,00

  €30,00SHARE Talk "Arhitectura industrială"

  evenimentul se va transmite în direct pe 15 aprilie, ora 16.00
  Cumpără